Tuesday, January 12, 2016

RRETH TAKIMIT PAN HIMARIOT NE USA

The Himara Community 
KOMUNITETI HIMARIOT
Tirana, Albania


 Komuniteti Himariot, pershendet inisiativen e mare nga Himarioton Society ne Meriland te USA, per te organizuar nje Konvente Pan Himariote, ne datat 19 - 23 shkurt 2016, sipas nje publikimi ne rrjetin Facebook.

Por megjithate, Komuniteti Himariot i Shqiperise, nuk ka ende asnje informacion zyrtar, si dhe programin analitik te ketij eventi. Ne mendojme se pjesemarja jone, duhej te ishte konsultuar kohe me pare, ne baze te Memorandumit qe ka me simotren Himarioton Society ne USA, dhe si e tille, vendimi per pjesemarje i yne, qendron ende i paqarte.

Komuniteti Himariot i Shqiperise, pasi te mare zyrtarisht projektin e Konventes, do te shprehet ne lidhje me objektivat qe do te arrihen, pasi te jete keshilluar, brenda politikave te strategjise, qe ai perfaqeson.

Nderkaq, Komuniteti Himariot, njofton se, do te mbledhe Kryesine per te diskutuar  disa ceshtjesh te rendesishme, vecanerisht pas kthimit nga Presidenti i Republikes, Ligji per Pronen.


Tirane 09/01/2016